Bier brouwen als kookproces

CHEF

Jeremy ziet bier brouwen als een kookproces. Waar je bij bier (anders dan bij wijn) allerlei smaken kunt toevoegen voor de perfecte spijscombinatie. Een culinaire uitdaging voor Vermolen, met zijn opleiding in de klassieke Franse kookschool. Een scholing die zich kenmerkt door finesse en verfijning. Hij wil geen uitbundige bieren maken, maar mooie begeleiders in smaak.

TV-BBQ

Jeremy Vermolen is vooral bekend van diverse TV (kook)programma’s waaronder De Grote Tuinverbouwing en BBQ Battle (RTL4), waarin hij de kijker weet te inspireren over de eindeloze mogelijkheden voor het bereiden van gerechten op een BBQ.

SCHOOL OF BBQ

Jeremy is een echt mensen mens en doet niets liever dan zijn kennis en ervaring op het gebied van smaak en BBQ te delen. Zeer regelmatig geeft hij masterclasses op locatie. Geheel toegesneden op het aanwezige publiek.

SMAAKMAKER

In alles wat Jeremy doet is hij op zoek naar smaak en daarin verloochend hij zijn opleiding niet. Zo vangt hij bestaande smaken in nieuwe recepturen of nieuwe smaken in bestaande recepturen. Altijd op zoek naar de authentieke, pure smaken. Als receptontwikkelaar wordt hij vaak betrokken bij producten die goed passen bij de ultieme BBQ. Zoals sauzen en chutneys. In toenemende mate wordt hij betrokken bij het ontwikkelen van unieke biersmaken, waarbij lokale grondstoffen een bepalende rol spelen.